Antall påmeldte: 2
Ledige plasser: 196
26.12.2023 15:00
på Meland Aktiv
Forhåndsbetal: 200,-
Betal i skranken: 250,-
Velkommen til Romjulsparty 2023

Oss

Hvem
I media
Vi takker
Nettverk
Vedtekter

Oss

Hvem er Errors Party?

Errors Party er en frivillig organisasjon hvis mål er å øke den generelle datakunnskapen blant ungdom ved å skape et levende datamiljø der det sosiale samværet mellom data-interesserte står i fokus. Dette gjøres gjennom å arrangere datatreff, samt avholde konkurranser og kurs. De som står bak har lang erfaring med å arrangere datatreff og har en glødende interesse for dette. Mer informasjon om hvem som står bak Errors Party finner du på kontakt-siden vår.

Historikk

Det hele startet i 1994 da en del medlemmer i dataklubben The Errors fikk ideen om å arrangere noe for datainteressert ungdom. Errors Party ble stiftet 1. mai 1994 og det første partyet ble arrangert i Knarvik Ungdomsklubb sine lokaler den 28. mai.

Lokalene var små og kronglete, så i 1996 flyttet partyet til Frekhaug Fritidslubb i Meland kommune. Disse lokelene var noe større, samt de medførte muligheten til å holde kurs som f.eks. Linux og programmeringsspråket C.

Partyet vokste seg igjen for stort for lokalene, så det ble flyttet tilbake til Knarvik, nærmere bestemt Knarvik Barneskule. Der ble ISDN kjapt installert og partyet kunne da tilby Internett, selv om hastigheten kun var 128 Kbit/s. Lokalene passet partyet bra og det var mulig avholde arrangementet en gang i måneden.

Etterhvert ble lokalene igjen for små, så i januar 2002 flyttet Errors Party et par hundre meter til den nybygde og mye større Nordhordlandshallen. Her var det mer stabil tilgang på strøm, samt raskere Internett.

I august 2007 flyttet partyet for (forhåpentligvis) siste gang og arrangerte det første partyet i Meland Aktivs speilhall på Frekhaug. I påsken 2009 tok partyet i bruk hovedhallen hvor det enn så lenge er god plass å boltre seg på.

I dag arrangeres Errors Party to ganger i året; i påsken og romjulen.

Hyperion

Errors Party er tilsluttet organisasjonen HyperionNorsk Forbund for Fantastiske Fritidsinteresser (N4F). Hyperion er en landsomfattende barne- og ungdomsorganisasjon med fokus på blant annet datahobbyen representert ved datatreff, Internett og IKT generelt.

Organisasjonen Errors Party

Errors Party ble 05.04.2005 registrert i Brønnøysundregistret, og har organisasjonsnummer 988 053 880.Hva er et dataparty?

Et annet ord for dataparty er LAN party. LAN står for Local Area Network og betyr lokalt nettverk. Navnet kommer av at alle maskinene er koblet sammen i et lokal nettverk. Et generelt samlebegrep som omfatter dataparty, LAN-party, og demoparty er datatreff.

Her kan du komme og spille i nettverk, vi har et stort Counter Strike og LoL-miljø men andre spill blir også spilt, bl.a. Battlefield-serien, Call of Duty-serien, World of Warcraft, Worms, Minecraft, Starcraft, DotA, SuperCrateBox, Xonotic og mange mange fler.

Du kan delta på konkurranser (kalt compoer), eller kurs når vi har det. Vis hva du får til med maskinen din, og gjerne prøv å "knekk" nettet vi har.

Mange surfer på alt fra Facebook og Imgur til W3 og Codecademy, mekker på maskinen, eller bare trasker rundt og prater med andre deltakere.

Få hjelp til det meste PC-relatert av vårt erfarne crew eller andre deltakere. Partyene legger stor vekt på det sosiale i at mange datainteresserte samles for å utveksle kunnskap og erfaringer.
Hvor befinner vi oss?

Errors Party holder til i Meland Aktiv sin hall på Frekhaug i Meland kommune.

Kart som viser Meland Aktiv, m/veibeskrivelse

Meland Aktiv, adr: Fosseskarvegen 4, 5918 Frekhaug. Tlf: 56175550

Veibekrivelse fra Bergen:

Etter du har kjørt over Nordhordlandsbroen (1), ta rampen av til høyre (2) og kjør rett frem gjennom rundkjøringen (3). Fortsett så videre over broen (4), og videre mot Frekhaug. Ta så av mot høyre (5) der det er skiltet Idrettsplass og fortsett ca. 1 km. Ta så til høyre når du ser fotballanlegget (6). Du vil da ha hallen på venstre side og må kjøre litt ned til parkeringsplassen.