Praktisk

FAQ
Huskeliste
Regler
Crew
Til foreldre
Gjenglemt
Useful links
Media

Praktisk

Til foreldre

Har ditt barn lyst å komme til oss på LAN? Er du litt usikker på hva LAN er og om det er trygt å sende det mest dyrebare du har på dataparty?

Det korte svaret er: Ja, det er trygt og veldig fint å være på LAN.

Det litt lengre svaret er resten av denne siden:

Errors Party har arrangert LAN siden 1994. Styret består av voksne personer med lang erfaring innen denne type arrangement.

Alle som kommer på dataparty blir registrert med navn, adresse, telefonnr og sitteplass slik at vi vet hvem som er der, og hvor de sitter. På den måten kan vi fort finne frem til akkurat ditt barn dersom behovet skulle dukke opp. Trenger du kontakt med oss finner du telefonnr og epostadresser på vår kontaktside.

Alle førstegangsdeltakere SKAL vise legimitasjon ved fremmøte og innsjekk.

Under LANet er det til en hver tid folk i vårt crew som er våkne og på vakt. Disse bærer refleksvester og har fått opplæringen som trengs for å være vakt på et LAN. Om natten er minst én av de som er på vakt over 18 år.

Vi har brannrutiner som øves på hvert party før vi slipper inn deltagere.

Politiet inviteres til å sende et par betjenter innom hvert party. Hvis noen ser politi i uniform vandre rundt i lokalet, så er det ingenting å bekymre seg for, de er der for alles sikkerhet og for å virke preventiv dersom noen skulle vurdere å prøve seg på noe.

Litt info om LAN

Data og dataspill er mer og mer ansett som en hobby og en fritidsaktivitet på lik linje med fotball og korps. Dataspill er noe man kan øve mye på og bli veldig god i. Verdensmestrene kan tjene millionbeløp, om de er villige til å legge ned innsatsen som kreves med tanke på både fysisk aktivitet og øving. Allikevel er det mange foreldre som fortviler over hvor mye tid deres barn bruker foran skjermen. Det er selvfølgelig ikke bra for kropp og sinn å sitte i ro foran en skjerm hele dagen hver dag, men som med mye annet, kan det i moderasjon være noe helt fantastisk. Hvis ditt barn liker dataspill, ønsker de seg nok at dere som foreldre tar en del i deres interesse. At dere feirer framgang og suksess innen dataspill på samme måte som foreldre feirer framgang innen fotball, korps og andre fritidsaktiviteter.

Er det litt mye å sette seg inn i? Bruker barna mange ord dere kanskje ikke helt forstår? Vi som er crew på LAN setter stor pris på foreldre som kommer innom og ser gleden ungdommen får av å få drive med hobbyen sin uavbrutt i noen dager. Vi hjelper også gjerne med litt data-utdanning av dere voksne dersom dere ønsker å kunne ta en mer aktiv rolle i deres barns liv resten av året, også når det gjelder ting som foregår på skjermen.

Aldersgrense

Vi har to aldersgrenser:

For å delta på Errors Party er deltakeren nødt til:

Å være fylt 13 år, eller

Å være i følge med en foresatt over 21 år under hele oppholdet.

For å være alene på partyet etter midnatt må deltakeren:

Være fylt 16 år, eller

Ha med skriftlig tillatelse til å overnatte av den foresatte. Denne tillatelsen må inneholde navn på deltakeren, navn på den foresatte, telefonnummer den foresatte kan nås på, samt dato tillatelsen er gitt.

Skjema for foresatte fins her

Vi anbefaler at alle deltakere har med egen mobiltelefon. Vi gjør dog oppmerksom på at mobil-dekningen er meget dårlig inne i hallen, og av den grunn vil Errors Party ha en vakttelefon som er åpen hele døgnet og som en vakt til enhvertid har med seg. Telefonnummeret som benyttes vil stå på forsiden under partyet, og fins ellers på kontakt oss-siden for de som vil notere ned på forhånd eller lagre på telefonen.

Om du fremdeles er i tvil om du skal la barnet ditt delta alene, hvorfor ikke bli med selv? Dette er kvalitetstid med barnet ditt. Husk at det foregår mye mer enn bare spilling på disse samlingene – kanskje du kan ta med deg litt arbeid?

Rus

VI ER ET RUSFRITT ARRANGEMENT!

I de årene vi har drevet med dataparty har vi ikke hatt problemer med berusede deltakere. Allikevel ønsker vi å gjøre det helt tydelig at Errors Party er et rusfritt arrangement, og berusede personer vil bli bortvist umiddelbart. Som tidligere nevnt sender politiet ofte et par betjent innom partyet for å vise sin tilstedeværelse og som en trygghet for deltagere.

Mer info?

For annen praktisk informasjon henviser vi til resten av våre websider. F.eks. FAQ, Konktakt oss, Huskeliste og Regler.

Datamiljøet er et godt og trygt miljø.

Lurer du på noe angående sikkerheten – eller har andre spørsmål – send en e-post til Espen Molvik, styreleder Errors Party.