Til foreldre

Errors Party har arrangert LANparty siden 1994. Lederne består av voksne personer med lang erfaring innen denne type arrangement. Vi kan ikke garantere for sikkerheten til ditt barn, men vi kan derimot love å gjøre vårt beste for at opplevelsen hos oss skal gi gode minner og kanskje til og med øke kompetansen innen en teknologi.

Alle som kommer på dataparty blir registrert med navn, adresse, telefonnr og sitteplass slik at vi vet hvem som er der, og hvor de sitter. På den måten kan vi fort finne frem til akkurat ditt barn dersom behovet skulle dukke opp. Trenger du kontakt med oss finner du telefonnr og epostadresser på vår kontaktside.

Alle førstegangsdeltakere SKAL vise legimitasjon ved fremmøte og innsjekk.

Aldersgrense

Vi har to aldersgrenser:

For å delta på Errors Party er deltakeren nødt til:

Å være fylt 13 år, eller

Å være i følge med en foresatt over 21 under hele partyet.

For å være alene på partyet etter midnatt må deltakeren:

Være fylt 16 år, eller

Ha med skriftlig tillatelse til å overnatte av den foresatte. Denne tillatelsen må inneholde navn på deltakeren, navn på den foresatte, telefonnummer den foresatte kan nås på, samt dato tillatelsen er gitt.

Skjema for foresatte fins her

Vi anbefaler at alle deltakere har med egen mobiltelefon. Vi gjør dog oppmerksom på at mobil-dekningen er meget dårlig inne i hallen, og av den grunn vil Errors Party ha en vakttelefon som er åpen hele døgnet og som en vakt til enhvertid har med seg. Telefonnummeret som benyttes vil stå på forsiden under partyet, og fins ellers på kontakt oss-siden for de som vil notere ned på forhånd eller lagre på telefonen.

Om du fremdeles er i tvil om du skal la barnet ditt delta alene, hvorfor ikke bli med selv? Dette er kvalitetstid med barnet ditt. Husk at det foregår mye mer enn bare spilling på disse samlingene – kanskje du kan ta med deg litt arbeid?

Rus

I de årene vi har drevet med dataparty har vi ikke hatt særlige problemer med berusede deltakere (kanskje med unntak av enkelte som overdriver inntaket av koffein.) Errors Party er et rusfritt arrangement, og berusede personer vil bli bortvist umiddelbart. Politiet sender ofte en betjent innom partyet for å vise sin tilstedeværelse og som en trygghet for deltagere.For annen praktisk informasjon henviser vi til resten av våre websider. FAQ Konktakt oss Huskeliste Regler

Datamiljøet er et godt og trygt miljø.

Lurer du på noe angående sikkerheten – eller har andre spørsmål – send en e-post til Espen Molvik, styreleder Errors Party.